Friday, February 18, 2011

BAKAL TERBIT MAC NANTI - HATI BERGETAR RINDU

BLURB

Hidup itu adalah rangkaian perjuangan demi perjuangan. Maka janganlah ada yang menyerah, berputus asa dan menganggap perjuangan hidup adalah satu yang sia-sia. Tetaplah tegar meski yang lain berguguran. Tetaplah tersenyum meskipun perjuangan ini terasa pahit dan berliku.Kerana DIA tidak akan mensia-siakan perjuangan kita.

Ari ~ Bersamamu aku memahami makna bahagia. Tetapi mengenalimu juga membawa aku ke lembah derita. Sesungguhnya tiada insan yang mahu dikhianati. Lebih-lebih lagi oleh insan yang paling dipercayai.

Sid ~ Segala jerih perih yang kita lalui, semoga ada senyum di esok hari…percayalah...kita semua hanya mahu bahagia.  Percayalah bahawa...kebenaran hanya mampu dilihat oleh mata hati Dan Ari, yakinlah bahawa...ALLAH sudah memilih yang terbaik buat kita. 

Ini kisah mereka yang mencari kebahagiaan. Kisah mereka yang terbeban dengan dosa silam. Kisah mereka yang mencari keampunan. Kisah mereka yang mahu mencari jalan pulang. Kisah mereka yang harus mengerti dan memahami apa ertinya makna sebuah perjuangan.

2 comments:

  1. Tahniah untuk HBR..unsur suspen, romantik, sedih, gembira diadun dengan baik skali...jalan cerita juga baik, plot cerita ada seakan2 JAUH KAU PERGI. Lepas rindu dgn watak2 hero heroin dari novel-novel terdahulu. TAHNIAH SEKALI LAGI

    ReplyDelete
  2. Salmiha, terima kasih kerana sudi membaca dan menyukai HBR...nantikan karya saya akan datang ya...tq kerna menyokong saya selama ini...

    ReplyDelete